-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
RECURSOS EDUCATIUS
   
 

-Compartir un Conte
---

 

llengües

CP es Puig de Sa Morisca (Santa Ponça)
CP es Pont (Palma de Mallorca)
CP Pintor Torrent (Ciutadella)
CP Castell de Santa Àgueda (Ferreries)

Compartir un Conte és un projecte de col·laboració entre diferents escoles de Menorca i Mallorca realitzat durant el curs 2004-05.
Està dirigit als alumnes d'Educació Infantil i Primer Cicle de Primària.

Imatge Compartir un Conte

Tot el treball ha estat coordinat a través de la plataforma Moodle (entorn de formació, intercanvi i fòrums en el WEIB). Aquest entorn ha fet possible l'intercanvi d'informació i documentació entre els i les mestres participants.

El projecte ha consistit en realitzar un conte entre els diferents alumnes a través del correu electrònic.

Una volta creats els personatges que intervendrien en el conte, un grup d'alumnes començava el relat i l'enviava a un altre Centre a través del correu electrònic per tal que aquest seguís amb la història. Així successivament fins que tots els grups d'alumnes (15) han participat i s'ha completat el conte.

Llavors cada escola participant ha elaborat el seu propi conte (utilitzant el guió comú), en el format que ha considerat més adequat (imprès, titelles, multimedia…) i l’ha compartit amb la resta d’escoles participants.

Finalment s’ha realitzat un únic conte multimedia amb les veus i dibuixos dels alumnes dels quatre centres participants en el projecte.

 

Pàgines HTML Arxius de FLASH Arxiu d'OpenOffice Impress

 


IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-