COMPARTIR UN CONTE --> EL PROCÉS (VI)

   

COM SORGEIXEN ELS PERSONATGES

 

 


A partir dels dibuixos que han fet els fillets, del personatge del conte (han triat un mag), en seleccionam tres o quatre i els ampliam a tamany DIN-A3. Els tres dibuixos es pengen a la pissarra, sense que es vegi el nom del fillet que l’ha dibuixat. En gran grup es fa una votació del dibuix que agrada més com a personatge del conte, els fillets/es han d’explicar el per què.

Quan ja n’han triat un, explicam als fillets/es que, perque aquest dibuix ens agradi a tots, l’anirem modificant i enriquint amb les aportacions de tot el grup.

Acabant de consensuar així les característiques físiques, definitives que tindrà en NIL.Els fillets/es van diguent que hi falta, què podem canviar, o afegir al dibuix. Anam esborrant amb típex les parts que hem de modificar, sempre que tots hi estiguin d’acord, i dibuixant amb llapis els altres detalls que volen que hi surtin: una vareta amb una estrella, unes sabates amb cordons, estrelles al vestit, etc,….

Ho acabam de repassar amb rotulador i s’ha pintat amb ceres blanes., témpera i purpurina. Per acabar s’ha reduït el dibuix a DIN-A4


 

EL NAIXAMENT D'EN NIL

EDUCACIÓ INFANTIL 5 ANYS

 

EN NIL. EL MAG

Torna a Processos i Activitats

 Torna a Index

Continua procés