-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
RECURSOS EDUCATIUS
   
 

-René Descartes i el Racionalisme. David Hume i l'Empirisme
---

 

filosofia

Mª Neus García Ferrer (neus.garciaferrer@educacio.caib.es)

IES Santa Maria d'Eivissa
Eivissa

Aquestes activitats CLIC [ISBN: 84-689-6800-5] estan dirigides a l'alumnat que cursa Filosofia II de 2n de batxillerat.

 

Imatge Descartes i Hume

Conjunt de 26 activitats dividits en dos paquets:

  1. El primer, que consta de 14 activitats, pretén proporcionar als alumnes una visió de conjunt sobre les característiques del Racionalisme i els principals conceptes de la filosofia cartesiana.

  2. El segon, que està integrat per 12 activitats, pretén proporcionar als alumnes una visió de conjunt sobre les característiques de l'Empirisme i els principals conceptes que apareixen al pensament de David Hume.

Vull agrair als professors dels cursos: "Elaboració d'Activitats amb el Clic" (2004/05) i "Edició digital d'imatges" (2003/04) la seva dedicació i els seus consells sempre útils i valuosos, aquestes activitats són producte dels seus ensenyaments. També felicitar a la Conselleria d'Educació i Cultura de les Illes Balears pel Programa de Formació a Distància del Professorat, i molt especialment a tots els responsables de posar en marxa i portar endavant aquest magnífic programa.

2 paquets
26 activitats

L'instal·lador d'aquest paquet d'activitats ocupa més de 1.4 Mb. Està dividit dos trossos per tal de facilitar la còpia en disquets. El primer tros porta l'extensió EXE i l'altre té el mateix nom, però acabat amb W02. El procés normal és descomprimir l'arxiu descartes_i_hume.zip amb el programa Winzip, i copiar els dos fitxers a una mateixa carpeta del disc dur i executar el primer fitxer (deschume.exe), que accedeix a la informació continguda en l'altre quan ho necessita. També es pot copiar cada fitxer en un disquet diferent, executar l'EXE des del primer disquet i anar-los canviant quan l'instal·lador ho demani.

---
ZIP descartes_i_hume.zip fitxer comprimit 1.75 Mb

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-