Procés

 

Quan hàgiu format grups de 4 o 5 alumnes, començareu a estudiar i investigar tots els aspectes de Dublín com a destí turístic. La vostra tasca és crear un cap de setmana perfecte per als 3 germans. Cada grup s’encarregarà d’un d’ells.

 

Vet aquí na Marta, la petita. A na Marta li encanta el teatre i el cinema. Li agradaria visitar els monuments i edificis més emblemàtics de la ciutat i veure el festival de Sant Patrici, que se celebra a la capital cada 17 de març

Aquí tenim la seva germana gran, na Laura. Li encanta la Guinness i menjar bé. Li agradaria visitar la fàbrica on s’elabora la popular cervesa i gaudir dels millors Irish pubs i nightclubs. També li fa molta il·lusió tastar el tradicional Irish breakfast.

I aquest és en Rafel, el major. En Rafel adora l’esport. Li agradaria veure unes carreres de cavalls i un partit de hurling, l’esport irlandès per excel·lència.

Sessió 1: Començau fent un planning per a la família, on s’especifiquin les activitats a realitzar. Intentau oferir‑los bones opcions al millor preu possible.

Sessió 2: Enrecordau-vos-en de cercar els bitllets d’avió; haureu de tenir en compte que no hi ha cap vol directe Palma-Dublín. L’allotjament i uns mitjans de transport efectius per moure’s per la ciutat també són aspectes a tenir en compte.

Sessió 3: Guardau la informació que trobeu en un document Word. Creau una presentació amb les opcions que hàgiu triat. Pot ser de PowerPoint, un fullet creat amb el processador de textos, una exposició oral, etc.
A més de la informació compilada, podeu emprar mapes, fotografies o altres gràfics que ajudin a millorar‑la. Sessió 4: Haureu de presentar el vostre treball a la resta de la classe.

Us hem seleccionat algunes adreces on trobareu informació sobre la ciutat

Airlines

Events

Entertainment

Sightseeing

Bus Network

Hurling

Irish music

Guinness Storehouse

Tourist info

Horse racing

Theatres

Food&Drink

Accommodation

St.Patrick’s Festival

Cinema

Maps