-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
RECURSOS EDUCATIUS
   
 

-Fòssils: un esguard al passat
---

 

ciències naturals

Margalida Llabrés Roset
Joan Gelabert Vich
Jesús Arbués García del Moral

(autors aplicació multimèdia)

[ Pàgina web del MBCN ]

Imatge Fòssils: un esguard al passat

Fòssils és una visita virtual a l'exposició (en format HTML i FLASH), que inclou activitats didàctiques.

Benvinguts a l'exposició permanent Fòssils. Un esguard al passat.

L'estiu de l'any 1993 el Museu Balear de Ciències Naturals va mostrar per primera vegada una selecció d'uns 500 exemplars de la col·lecció paleontològica de Joan Bauzà, amb un muntatge expositiu senzill i "provisional". L'exposició havia de durar 6 mesos, però l'acollida entre el públic, especialment entre el públic escolar, va ser tan gran que no es va desmuntar fins a l'any 2001.

La col·lecció Joan Bauzà conté una àmplia representació dels principals jaciments fossilífers de les Balears, especialment de l'illa de Mallorca i també de nombrosos jaciments de la Península Ibèrica i d'altres parts d'Europa. Joan Bauzà —paleontòleg autodidacte i reconegut especialista en peixos fòssils— va fer donació, l'any 1995, de tota la seva col·lecció i biblioteca al Museu de Ciències Naturals del municipi de Sóller.

Amb l'exposició Fòssils, un esguard al passat el Museu Balear de Ciències Naturals dóna una nova passa cap a la difusió de les seves col·leccions llegades al municipi pels il·lustres naturalistes sollerics com Guillem Colom Casasnovas i Joan Bauzà Rullan i enriquides durant més de 20 anys per la incessant activitat dels col·laboradors de l'associació i per les donacions de particulars.

Pàgines HTML pàgines amb Flash


IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-