-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
RECURSOS EDUCATIUS
   
 

-MEDCLIC KIDS. Aplicació educativa sobre oceanografia
---

 

ciències naturals

El Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (ICTS SOCIB), una infraestructura pública de recerca d'àmbit nacional amb seu a les Illes Balears, ha triat el Dia Mundial dels Oceans (8 de juny) per presentar l'APP MEDCLIC KIDS.

Dirigida a nins i nines d'entre 3 i 6 anys, l'APP MEDCLIC KIDS pretén, mitjançant el joc, familiaritzar als més petits amb les tecnologies marines i amb els instruments que els oceanògrafs utilitzen en la investigació marina.

Guiats en tot moment per Glidi, un simpàtic planador submarí groc, els jugadors podran identificar en una escena interactiva, què són i per a què serveixen un vaixell oceanogràfic, una boia, un radar costaner, un satèl·lit i un glider (planador submarí). Glidi explicarà, en castellà, català i anglès, què fan "els oceanògrafs i les oceanógrafes", i llançarà missatges per posar en valor el paper de la ciència en la conservació dels oceans, tot això d'acord amb el missatge que la UNESCO vol fer arribar cada 8 de juny:

Medclic

"Uns oceans sans són un planeta sa, i un planeta sa és absolutament essencial per al benestar de les generacions futures".

Gratuïta i sense publicitat, aquesta aplicació està composta per tres jocs (puzle, joc de memòria i vocabulari) amb dos nivells de dificultat, tots ells dissenyats per millorar l'agudesa visual, l'atenció i la lectoescriptura dels petitis jugadors Actualment l'aplicació està disponible a Google Play i properament també ho estarà per a dispositius iOS.

medclic foto
[WEB APP MEDCLIC KIDS]

----------

google play


IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-