[ Anar a l'inici del WEIB ]
RECURSOS EDUCATIUS
   
 

-Amb ulls i estrelles
---

 

educació plàstica i visual

cpcastelldesantaagueda@educacio.caib.es

CP Castell de Santa Àgueda
Ferreries

L'equip d'Educació Infantil de l'Escola Castell de Santa Águeda ens mostra un exemple d'una de les moltes maneres possibles d'integrar en l'activitat curricular les Tecnologies de la Informació i Comunicació.

En el context de projecte europeu Comenius 1 Créixer com a Ciutadans d'Europa i del Món han elaborat un conte sobre el pintor Joan Miró amb les eines de presentació de l'OpenOffice.

Imatge Amb ulls i estrelles

Text explicatiu del procés d'elaboració del conte

Des del curs 2001-02 el nostre cicle d'infantil està treballant en un projecte europeu Comenius.1 que duu per títol: Créixer com a ciutadans d'Europa i del món.

El passat curs el tema a treballar era l'expressió artística a través d'un pintor nacional.

Des del mes de Setembre fins a Nadal es va estudiar el pintor Joan Miró. Durant aquest temps es va anar investigant qui era aquest personatge: a través de llibres, internet i altres materials.

A més es va anar experimentant amb les diferents figures, colors i tècniques que utilitzava el pintor.

A la vegada que es duia a terme aquest projecte de plàstica, també s'estava treballant la filosofia a través de l'observació de quadres, posant títols a les produccions dels fillets/etes .... i finalment elaborant un conte a partir dels personatges sorgits dels quadres de Miró.

El nostre treball es va acabar amb la producció del nostre primer conte virtual (Amb ulls i estrelles), on vam participar tots els alumnes del cicle, aportant els seus dibuixos i veus.

Realitzat el nostre projecte, es van enviar les nostres produccions a cada un dels països participants a través de la maleta viatgera i a la vegada nosaltres també vam anar rebent les maletes dels nostres amics europeus que contenien els treballs sobre l'art del seu país.

arxiu OpenOffice.org Impress
12 diapositives
necessita targeta de so

---
OO Contemiro arxiu comprimit 7.76 Mb

>> Si voleu fer una ullada a una versió resumida a la web, sense audio ni animació, per tenir-ne una primera impressió, cliqueu la imatge:

"Amb ulls i estrelles"


IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacte