PROCÉS 1. Per començar la feina dividirem la classe en grups de 4 persones.

 2. Recolliu informació sobre l'autor. Haureu d'escriure les coses que trobeu més interessants a un full (si sabeu emprar-lo podeu fer servir l'open office, sinó en un full de paper).

  - On va neixèr.

  - Nom complet.

  - Altres compositors importants de la època.

  - Etcétera...

  Enllaços:

  - Wikipedia

  - Xtec. Xarxa Telemàtica de Catalunya

 3. Triareu 4 quadres de la llista proporcionada. Cadascuna de les persones que formen part d'un grup serà l'encarregada d'un quadre, tot i que els altres components ajudaran a redactar la informació.

  Heu d'escriure tot el que veis al quadre i un petit comentari sobre la música (instruments utilitzats, si trobau que descriu el quadre o no, caràcter de la música...)

  Podeu fer una primera escolta de tots els quadres per veure quin vos agrada més clicant a cada dibuix.

  - Ball dels pollets en la seva closca: música humorística de dos pollets contents. .........................................................................  - Dos jueus polacs: Un ric i l'altre pobre ....................................................................................................  - Catacumbes: L'amic de Mussorgsky i dues ombres més, visitant les catacumbes.........................................................  - Cabanya sobre potes de gallina: Cabanya amb forma de rellotge a on viu la bruixa Baba-Yaga......................................................................  - La Gran Porta de Kiev: Projecte de construcció amb cúpula en forma de casc..............................................................................  4. Després de la recollida d'informació, redactareu un document on explicareu les coses que heu après. Emprarem el mateix document Open Office d'abans.

  És convenient que en aquest document separeu per una banda la informació del quadre i per altra la de la música. Pensau que la música la va crear Mussorgsky pero els quadres no.

  Enllaç opcional: Tutorial OpenOffice Writer

  5. Finalment triareu un quadre més de la llista i cadascun de vosaltres el dibuixarà tal i com s'imagini.

  -Gnomus. Un folllet allargant les seves cames tortes amb crits i convulsions.

  - El vell castell: Un castell de l'Edat Mitjana a on canta un trovador.

  - Tulleries: Grup de nins jugant a un jardí.

  - Bidlo: Una carreta amb dues enormes rodes enganxada a dos bous.

  - El mercat de Limoges: dones discutint i xerrant al mercat.