[ Anar a l'inici del WEIB ]
RECURSOS EDUCATIUS
   
 

-Sac de jocs
---

 

educació física

Aquesta és una pàgina web de recursos d'Educació Física elaborada per un grup de treball de mestres de Mallorca.

La nostra intenció és crear una font de recursos útil per a tot professional de l'ensenyança i per això hem creat tot aquest material que es pot utilitzar gratuïtament i de forma intuïtiva. A més ens hem preocupat de donar-li un format que faciliti que tothom hi tengui accés i ho pugui imprimir de manera fàcil i senzilla.

Imatge Sac de jocs. Pàgina web de recursos d'educació física

En principi aquí hi trobareu un recull d'unitats didàctiques amb sessions que hem elaborat durant el grup de treball. Són sessions que hem fet conjuntament a partir de la nostra experiència, recerca, intercanvis.... Però també hi trobareu molts més recursos que ens serviran per dur a la pràctica la nostra tasca educativa dins l'àmbit de l'educació física, com graelles d'avaluació, experiències, activitats temàtiques, com organitzar diades, arxius sonors per fer activitats, ...

La nostra intenció és que en un futur aquesta pàgina vagi augmentant el seu contingut. Nosaltres seguirem dedicant esforços i ganes a aquesta pàgina, però també ens agradaria contar amb tots els companys que vulguin compartir la seva feina amb tots nosaltres. Per això hem creat uns espais de comunicació, tant directament amb nosaltres com també amb la resta de la gent que visiti la pàgina. Vos volem convidar des d'aquí a utilitzar el fòrum sempre que volgueu i teniu a la vostra disposició els nostres correus electrònics per tot allò que necessiteu!

En definitiva, aquest és el vostre SAC DE JOCS, animar-vos a provar coses noves i compartir-les amb tots nosaltres!

Continguts:

  • Programació per blocs de continguts
  • Unitats didàctiques desenvolupades
  • Avaluació (Teoria, fulls, ...)
  • Jocs (Selecció dels millors jocs)
  • Experiències
  • Fòrum d'Educació Física
  • Enllaços a pàgines d'interès

Pàgines HTML


IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacte