-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
RECURSOS EDUCATIUS
   
 

-Serra de Tramuntana
---

 

naturals

La Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats, en col·laboració amb el Consorci de la serra de Tramuntana del Consell Insular de Mallorca, ha elaborat dues unitats didàctiques sobre la serra de Tramuntana per a alumnes de cinquè d’educació primària i dues guies didàctiques per al professorat.

La primera unitat didàctica “La serra de Tramuntana: Patrimoni Mundial” pretén donar a conèixer als alumnes els motius pels quals la serra de Tramuntana és Patrimoni Mundial, els elements que en formen part, així com, l’acció conjunta de l’home i la natura per aprofitar els recursos naturals. Aquesta unitat i les guies per al professorat són en format PDF per imprimir.

Com a representació més singular de la Serra, la segona unitat didàctica tracta sobre els marges: els tipus de pedra, el procés de formació de marjades, l’ús que se’n fa, i l’ofici i les eines del marger. Aquesta unitat es pot adaptar a altres cursos més elevats i la teniu disponible en format digital.

Serra de Tramuntana

Aquestes unitats didàctiques i les guies per al professorat —publicades a la plataforma Agrega— les podeu trobar als enllaços següents:

>> Unitat didàctica I “La serra de Tramuntana: Patrimoni Mundial”:

http://agrega.caib.es/visualizador-1/Visualizar/Visualizar.do?identificador=es-ib_2015041322_9080112&secuencia=false&idioma=ca

>> Unitat didàctica II “La serra de Tramuntana: Els marges”:

http://agrega.caib.es/visualizador-1/Visualizar/Visualizar.do?idioma=ca&identificador=es-ib_2015040722_9134723&secuencia=false&comunidadAgrega=true

 

PDF Carta als centres

 

Patrimoni mundial

 

---

NOTA NOTA Per a un correcte aprofitament d'aquest recurs educatiu, consultau el document:
Utilització dels recursos educatius d'Agrega 2 amb l'equipament del projecte Xarxipèlag 2.0

 

Darrera actualització: 21-4-2015


IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-