[ Anar a l'inici del WEIB ]
RECURSOS EDUCATIUS
   
 

-Guia de publicacions
---

 

totes les àrees

Guia de publicacions editades per la Direcció General d'Ordenació, Innovació i Formació del Professorat de la Conselleria d'Educació i Cultura o publicades amb el seu suport, del curs 2003/2004 al 2006/2007.

El catàleg té la intenció de donar a conèixer i posar a l’abast dels docents, de l’alumnat i les famílies, eines que tenen una incidència evident dins els processos d’aprenentatge i formació. Aquests recursos facilitadors i optimitzadors de la tasca educativa són el resultat de l’esforç i la il·lusió d’algunes persones que ens han oferit els seus punts de reflexió i experiències, a partir dels quals hem de saber trobar noves estratègies educatives.

Els materials didàctics, formatius i educatius que hi trobareu catalogats, fan referència a les diverses publicacions editades per la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació del Professorat, i les que han rebut el seu suport.

Imatge Guia de publicacions

>> Per a qualsevol consulta o informació, adreçau-vos a la Secció de Material Didàctic i Divulgació Educativa (Passatge Guillem de Torrella 1, 4a planta, 07002 Palma). Telèfon 971 17 65 00 ext. 64169 o 64170

---
PDF Guia de publicacions 7.28 Mb

logo CEC


IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacte