[ Anar a l'inici del WEIB ]
RECURSOS EDUCATIUS
   
 

-La Unió Europea: Què és i què fa?
---

 

transversals

Cada vegada la Unió Europea té un impacte més gran a la nostra vida.

Però sovint, quan es parla dels debats i de les decisions que es prenen a "Brussel·les", no tenim gaire clar què és el que vol dir "Brussel·les".

Ara bé, en una Unió Europea democràtica és essencial que tots els ciutadans sapiguem de què va tot això i puguem opinar i dir-hi la nostra.

Per als professors és cert que la UE pot ser un tema molt difícil d'ensenyar. Els detalls són tan complexos i canvien tan ràpidament que sovint se'n perd la visió de conjunt.

Imatge

Molts dels materials docents que ja existien al mercat intenten explicar alguns d'aquests detalls, però gairebé mai no donen resposta a la pregunta fonamental: Què és i què fa la Unió Europea?

És per això que la Representació de la Comissió Europea a Barcelona ha estat treballant amb professors i amb experts en disseny gràfic per produir aquests materials, adreçats a l'alumnat d'ESO. El que es pretén és que qualsevol professor que vulgui impartir un curs sobre la UE tingui al seu abast totes les eines que li calen per poder donar als seus alumnes aquesta visió global de la UE.

- Es distribuiran gratuïtament carpetes amb part del material als centres educatius. El dossier per als professors i el dossier per als alumnes es poden baixar en format PDF des de la pàgina web "La UE a Catalunya i les Illes Balears".

---

>> Anar a la pàgina web "La UE a Catalunya i les Illes Balears": Pàgina de la Comissió Europea


IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacte