PROCÉS

 Per començar a fer feina farem grups de 3-4 persones cadascun. Una vegada que tinguem els grups fets podem començar a investigar. El nostre objectiu és conèixer a les tortugues marines i fer una campanya per evitar que desapareixin; per això farem un fulletó informatiu per fomentar la seva salvació i protecció.

Com ja sabem hi ha 7 tipus diferents de tortugues:

Tortuga laúd

Tortuga bastarda.

Tortuga boba.

Tortuga carey.

Tortuga olivàcia.

Tortuga plana.

Tortuga verda.

Els passos que heu de seguir són els següents:

*Pas 1: Formar grups de 3-4 persones. Cada membre tindrà un rol que complir, un serà un investigador d’ informació general ( descripció, identificació, etc); el nombre dos serà un investigador sobre l’ alimentació; el tercer investigador s’ encarregarà de la forma de vida i reproducció (aparellament); i per últim, el quart investigador s’ informarà sobre l’extinció de las tortugues.

*Pas 2: Cada membre del grup començarà a cercar informació. Per allò pot emprar les pàgines que es troben a l’apartat de Recursos.

*Pas 3: Quan ja tingueu tota la informació necessària haureu de fer una selecció sobre les dades i les fotografies que més os interessin.

*Pas 4: Posada en comú. Cada membre del grup comentarà als seus companys el que ha descobert.

*Pas 5: Quan tingueu tota la informació necessària podeu planificar el fulletó informatiu. Aquí hi ha un exemple.

*Pas 6: Realitzar el fulletó entre tots; vosaltres heu d’arribar a un consens sobre la informació que ha d’aparèixer i sobre l’estructura de presentació.

*Pas 7: Presentació del nostre fulletó a la resta de la classe.

 

 

 

Anar a pàgina d’inici