Crèdits

Aquesta WebQuest ha estat elaborada per Miquel Àngel Tirado Ramos, professor d'educació física de l'IES Santa Margalida de Mallorca i membre del Grup de Recerca VALORS EN JOC.

La plantilla que he utilitzat l'he tret de la pàgina de Bernie Dodge http://WebQuest.sdsu.edu/LessonTemplate.html, pare d'aquest excel·lent recurs didàctic que posteriorment va desenvolupar Tom March.

La motivació per fer una WebQuest en què la finalitat fos desenvolupar la capacitat crítica de l'alumnat a partir de situacions que es produeixen en l'esport, rau en l'apassionant treball que porte realitzant ja fa alguns anys amb els meus companys i companyes del Grup de Recerca VALORS EN JOC. A elles i a ells dec molta de la il·lusió que pose a cada projecte educatiu que encete.

Vull felicitar a totes les persones que formen part de la COMUNITAT CATALANA DE WEBQUEST per tota la tasca que estan realitzant per potenciar l'ús d'aquest recurs a l'aula. Enhorabona a Sebastià Capella i Priu per la seva gran aportació a l'àrea d'educació física.

Espere que aquesta WebQuest vos servisca d'ajuda per introduir el treball de valors a partir de les TIC a l'aula d'educació física. Vos agrairia que qualsevol dubte, suggeriment, comentari o proposta que tingueu respecte de la WebQuest me'l feu arribar mitjançant el meu correu electrònic: matirado@educacio.caib.es

Gràcies.