-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
Suport Tècnic
   
lll
 

-Script que implementa els perfils mòbils sobre Linux
---

Secció: Lloc de treball Linux

Aplicat a:

- Llocs de treball Linux Mandrake 9.1 dins les xarxes dels centres

En el document “Instal·lació i configuració d'un lloc de treball basat en Linux dins les xarxes del projecte Xarxipèlag”, apartat “Perfils mòbils amb Linux” es proposa la utilització d'un script per posar en funcionament una mena de perfils mòbils sobre Linux. L'script s'executa quan els usuaris inicien i tanquen la sessió de treball.

NOTES:

  • Només s'han inclòs dues seccions. La més important és la que fa referència al Mozilla i permet la propagació de les configuracions del correu electrònic. L'altre secció copia les icones de l'escriptori del GNOME.

  • Comprovau si les línies dedicades a propagar la llibreta d'adreces del Mozilla s'adapten a les vostres configuracions. En concret s'ha de comprovar el nom dels perfil local que s'han usat en la configuració del correu a les màquines Linux. L'script que es distribueix presuposa que el perfil local s'anomena default. Si la vostra elecció és una altra, per exemple, local (aquest és el nom que apareix en el document que explica la configuració del correu electrònic amb Mozilla) haureu de substituir default per local.

---

cp_perfil Pitjau aquí per descarregar la versió modificada de l'script

Darrera actualització: 5-5-2004

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-