-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
Suport Tècnic
   
lll
 

-Inscripció formació coordinadors TIC
---

 

- Des d'aquesta secció us podeu inscriure a les activitats de formació de coordinadors de TIC, mitjançant el formulari electrònic al qual podeu accedir des de l'enllaç següent:

Accès al formulari electrònic d'inscripció
FORMULARI ELECTRÒNIC D'INSCRIPCIÓ FORMACIÓ COORDINADORS DE TIC
(Inscripció tancada)

---

! Important!
 

Per a la inscripció a les activitats de formació de coordinadors de TIC serà requisit imprescindible disposar d'adreça de correu electrònic proporcionada per la Conselleria d'Educació i Cultura (si encara no en teniu, podeu fer clic aquí per sol·licitar-la). Per accedir al formulari d'inscripció haureu d'introduir les dades del vostre identificador del compte de correu (la lletra x seguida del vostre número de DNI) i la contrasenya.

Convé assenyalar que no s'admetran enviaments de sol·licituds per procediments diferents de l'assenyalat en el paràgraf anterior, i, per tant, convé que el professorat interessat a participar-hi, i que encara no disposi d'adreça de correu electrònic, la sol·liciti com més aviat millor.

Per a qüestions relacionades amb la formació de coordinadors de TIC podeu escriure a

suport.xarxipelag@dgadmedu.caib.es

 

! Important!
  Per a totes les activitats del programa de formació de coordinadors de TIC: si alguns dels admesos no pot assistir-hi, per favor es posi en contacte amb el coordinador del curs (al menys amb 24 h. d'antelació de l'inici del curs), per així poder donar la seva plaça a una persona de la llista d'espera.

 

 
IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-