-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
Suport Tècnic
   
lll
 

-Utilització del Gmail per gestionar els comptes d'educacio.caib.es
---

- Els usuaris dels comptes d'educacio.caib.es que també disposin d'un compte de correu a Gmail (gestor de correu web de Google), poden configurar aquest per gestionar el correu d'educació.

Per realitzar la configuració, s'ha de seguir aquest procediment:

Entreu a la pàgina web del Gmail, amb el vostre nom d'usuari de Gmail i contrasenya.

 
PANTALLA 1
 
Pitjeu la opció Configuració, que està a la part superior dreta de la pàgina web del Gmail.
 
PANTALLA 2
 
A l'apartat Configuració, seleccioneu la pestanya Comptes.
 
PANTALLA 3
 
A l'apartat Comptes, aneu a la secció Recupera el correu d'altres comptes, i pitgeu la opció Afegeix un altre compte de correu electrònic.
 
PANTALLA 4
 
A la finestra emergent que apareixerà, introduïu la vostra adreça electrònica d'educacio.caib.es, i pitgeu el botó Pas següent.
 
PANTALLA 5
 
Ara, a la finestra emergent, heu d'introduir el nom d'usuari del vostre compte d'educacio.caib.es (recordeu que el vostre nom d'usuari és la lletra x seguida del vostre número de DNI sense la lletra final, tal com x43123123); la vostra contrasenya, i el servidor POP, que ha de ser educacio.caib.es

NOTA: En el camp Servidor POP us apareixerà, per defecte, mail.educacio.caib.es. Recordeu de canviar-lo per educacio.caib.es

Marqueu la casella Etiqueta els missatges entrants. Pitgeu el botó Afegeix un compte.
 
PANTALLA 6
 
Marqueu la opció de poder enviar missatges amb el vostre compte d'educacio.caib.es, i pitgeu el botó Pas següent.
 
PANTALLA 7
 
Introduïu el vostre nom, tal com voleu que surti en el correu, i pitgeu el botó Pas següent.
 
PANTALLA 8
 
Abans d'activar el vostre compte, el Gmail ha de verificar que sou realment l'usuari d'educacio.caib.es. Per això, en pitjar el botó Envia una verificació, se us enviarà un missatge automàtic al vostre compte d'educacio.caib.es.
 
PANTALLA 9
 
Heu d'obrir el missatge que acabeu de rebre del Gmail, i copieu el codi de confirmació —una sèrie de 7 números— dins del camp indicat de la finestra emergent. Llavors, pitgeu el botó Verifica.
 
PANTALLA 10
 
A la secció Comptes de la configuració del Gmail ja apareixerà la vostra adreça d'educacio.caib.es. A més, aquí podreu marcar quina adreça voleu que sigui la predeterminada, a l'hora d'enviar missatges. Convé marcar la casella Respon des de la mateixa adreça a què s'ha enviat el missatge.
 
PANTALLA 11
 
Amb el Gmail, en rebre un missatge que ha estat enviat al vostre compte d'educacio.caib.es, aquest apareixerà marcat amb el nom de la vostra adreça electrònica (de color verd).
 
PANTALLA 12
 
Així mateix, a l'hora de redactar un missatge, en el camp De: podreu seleccionar amb quina adreça voleu enviar el missatge.
 
PANTALLA 13
 
Recordeu que a la secció Configuració > Comptes > Recupera el correu d'altres comptes, teniu la opció de editar el vostre compte, o bé suprimir-lo del Gmail.
 
IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-